Flori. Fete. Biciclete. @SkirtBike Bacau

Flori. Fete. Biciclete. @SkirtBike Bacau

0 1222

Uite un eveniment misto! Face parte din portofoliul Bacau – Capitala Tineretului din Romania si e organizat de voluntari pasionati de frumos, arta, voie buna si nu numai. Despre ce este vorba? Despre flori, fete si biciclete la SkirtBike!

Iata ca pe 2 septembrie 2017, Bacaul a devenit al 16-lea oras care se alatura fenomenului SkirtBike™. O explozie de zambete si culori au inundat strazile Bacaului in a doua parte a zilei cu pricina. SkirtBike este manifestul celei mai mari comunitati de bicicliste din Romania. S-au intalnit femei inspirationale, fete zambarete dar si copii care au pedalat alaturi de parinti si bunici. Inainte de parada, poti sa iti faci tatuaje temporare, sa iti impletesti parul si sa iti decorezi bicicleta. Daca esti amator de picnic in natura, poti sa te relaxezi pe o patura pe iarba sau intr-un puff. Poti chiar sa te dai in leaganul de flori sau sa iti faci poze la photo corner! You name it!

ZEN mood ON!

Evenimentul e despre autenticitatea femeilor in tinute chic, care iubesc miscarea, frumosul si mersul pe bicicleta. Fiecare si-a explorat creativitatea in propriile tinute, dar si in decorarea bicicletei sale. Poti veni cu propria bicicleta sau poti inchiria una on site!

Decoratiunile din Parcul Cancicov au fost peste asteptarile mele! Voluntarii parca erau in tutoriale de genul DYI: coerente, cu lucru in echipa si multa creativitate. Si cum o poza face cat o mie de cuvinte, iata… cateva zeci de mii de cuvinte!

Anul acesta, nu am participat activ la eveniment, insa, la anul, voi urca pe bicicleta fara doar si poate. SkirtBike Bacau promoveaza si incurajeaza mersul pe bicicleta in oras, printr-o parada dedicata femeilor active si curajoase. Esti libera sa iti etalezi feminitatea si sa te exprimi in stilul tau unic!

Iubesti sa pedalezi cu stil? E musai sa participi si la editia din 2018! See you there ♥

*** Proiectul SkirtBike a inceput in Bucuresti in anul 2010. Acum, este promovat in 16 orase din tara, printre care si Bacau. Ajuns la peste 6000 de participanti in Romania, SkirtBike face parte din miscarea ciclista internationala. Contribuie la efortul de a schimba perceptia omului modern asupra vietii in oras. De asemenea, ofera un model sustenabil de transport benefic pentru sanatate. Mai multe despre evenimentele viitoare, gasiti pe website-ul oficial: www.skirtbike.ro
adriana_vieriuadriana_vieriu


NO COMMENTS

Leave a Reply